11 Håsta IBK (Pantamera P12 (03-04)) 0 0 0 0 0

8 januari 2017
12:30

Timrå IBC P04

Referat: IBK Sundsvall Ungdom 03 Väst - Timrå IBC P04

Nu har serien dragit igång efter en framgångsrik Paradis Cup där vi spelade en fin innebandy gick obesegrad igenom hela cupen med 6 segrar och en målskillnad på 34- 7 tror jag de var , Bra kämpat av alla spelare som var med i cupen och plus till alla föräldrar som drog igång klacken :)

Nu till matchen.

Match mot Ibk Sundsvall P03 vi börjar matchen bra tycker jag åker på ett tidigt baklänges mål , men sedan börjar de rulla på vi gör 1-1 efter 8 min tror de var matchens snyggaste mål , bollen gick på ett snöre genom hela laget och Arre fick göra de framspelad av Lukas. Sedan rullar de bara på och vi sätter 2-1 och 3-1 i första perioden.

Period 2 fortsätter vi att trumma på Sundsvall gör 2-3 7 min in på perioden men vi drar återigen med 2 mål då arre gör sitt 2 mål i matchen , men vi börjar se tendenser på allt mer slarv från våran sida och de kommer att vi har rätt för i 3 perioden så sväger de hela tiden vi gör 1 mål sundsvall reducerar vi gör 1 sunsdvall gör ett , men vi reder ut stormen och vinner med 7-6 som tur är. Tycker att vi slarvar otroligt mycket dag som vi inte brukar göra men de var en hel del trötta huvuden och ben i dag har varit en lång helg med mycke matcher i bena.

Bra i dag var Oscar i målet som har spelat otroligt bra hela cupen plus halva matchen i dag.
och bröderna Victor och Gustav på backen tycker att dom visar upp ett lugn i spelet och att dom tar kliv i spelet varje gång dom spelar .

Nu tar vi med oss de här och blickar framåt boys.